Portret Monique BronkhorstMijn naam is Monique Bronkhorst. Als kind al was ik dol op schrijven en ik droomde er heimelijk van boeken te schrijven. Ik besloot toch mijn andere passie te volgen, namelijk die voor water en studeerde Biologie aan de Universiteit in Wageningen. Na een aantal jaar als adviseur bij een ingenieursbureau kwam ik terecht bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, waar ik nog steeds met plezier werk. In 2017 maakte ik een uitstapje naar Waterschap Zuiderzeeland en daar voelde ik me als een vis in het water.
Mijn liefde voor schrijven komt me van pas in mijn werk, maar kan ik echt de ruimte geven in mijn vrije tijd. In 2016 verscheen mijn debuutroman, waar ik geweldige reacties op kreeg. Dat stimuleerde me om door te gaan met het schrijven van romans. Op dit moment werk ik aan een nieuw boek: deze keer een roman tegen de achtergrond van één van de honderden spookdorpen in de Spaanse Pyreneeën.
Benieuwd naar mijn ervaringen? In mijn blog op deze website schrijf ik over mijn belevenissen bij het schrijven van romans.