'Monique schreef een nieuwe biografie voor mijn website. Ze heeft zich verdiept in wat ik eigenlijk wilde vertellen, door vooronderzoek. Daarna heeft ze via vragen weten te ontdekken wat ik wilde zeggen. Het uiteindelijke resultaat was een biografie die heel compact alle dingen die er toe doen vertelde in een vorm die ik zelf niet had kunnen verzinnen. Kortom laat Monique je vooral helpen met je professionele teksten om duidelijker en beter te communiceren met je publiek.' Geert Jan Kroon

 

Wil je een voorproefje van mijn roman Lena of ben je benieuwd naar wat ik nog meer schrijf dan blogs en romans? Op deze pagina geef ik je een idee met wat gratis downloads van verhalen, een gedicht en zelfs de eerste twee hoofdstukken van mijn debuutroman Lena.

Zo af en toe schrijf ik nieuwsberichten of teksten voor het programmaboekje voor de plaatselijke brassband. De vereniging heeft natuurlijk maar een beperkt budget en ik vind het leuk om te doen. Op verzoek van de vereniging schreef ik een verhaal voor het muziekstuk 'Movie Time', speciaal geschreven voor deelname van de Flevolandse muziekverenigingen aan een festival voor jeugdleden. Het verhaal moest precies passen tussen de gespeelde blokjes.

muziek

Dit verhaal schreef ik voor mijn zusje na een moeilijke periode voor haar. Zij is mijn klaproos in een korenveld. Het boek waar ik nu mee bezig ben, is gebaseerd op haar bijzondere avonturen.

klaproos