Cover 300px
Lena verscheen in oktober 2016 bij uitgeverij Paris Books. Er zijn er inmiddels ruim 750 verkocht en de voorraad is bijna op. De laatste gedrukte exemplaren gaan weg voor 16,50 euro inclusief 9% BTW (ISBN 9789 4921 79357, 320 pagina's).

Daarnaast is er nu ook een ebook-versie voor 9,95 euro (ISBN 9789 492 883599). Zowel gedrukte versie als ebook-versie zijn verkrijgbaar bij alle (online en offline) boekhandels. Bijvoorbeeld bij Readshop Marsman.

Wil je een gesigneerd exemplaar? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam en adres èn het aantal gesigneerde boeken dat je wilt bestellen. Dan mail ik je mijn rekeningnummer. Als je betaling binnen is, dan stuur ik je de gesigneerde exemplaren toe. De verzendkosten neem ik voor mijn rekening.

Weet je nog niet of Lena wat voor je is? Download gratis de eerste twee hoofdstukken uit mijn portfolio op deze website.

Bestsellerauteur en uitgever Geert Kimpen vertelde op de boekpresentatie van Lena een prachtig verhaal, speciaal voor mij geschreven. Veel van de aanwezigen vertelden me dat het verhaal hen had geraakt en vroegen me naar de tekst. Download hier het verhaal van Geert Kimpen op de boekpresentatie.